Mat
14 november, 2024
Spennende mat, nye bekjentskaper og gode diskusjoner - det er klart for Den internasjonale kvelden i...
11 oktober, 2024
Bakst i "fjor’n" er en suksess. Nå gleder baker og eier Margrethe seg til å servere litt andre Fjordbakst-produkter...
20 juni, 2024
Pølsefest, 17. mai-pølse, sommergrillpølse, varme pølser på vinterbålet, pølser til bursdag, og pølser...
19 juni, 2024
Opplysningskontoret for brød og korn etablerte Skolebrødets dag, som i år markeres fredag 21. juni. Bakerier...
13 juni, 2024
Server bratwurst i ølbad for en tysk fulltreffer, og albondigas om du heier på Spania. Er du fan av både...
28 mai, 2024
I butikkene nå finnes det egg fra flere land utenfor Norden. Noen av disse eggene kan ha salmonella i...
19 mai, 2024
Vet du hvorfor det lukter litt rart når du tisser etter du har spist asparges eller hvor aspargesen skal...
14 mai, 2024
Asparges kalles grønnsakenes konge, og det er ikke så rart. Den korte sesongen gjør at den er ettertraktet...
03 mai, 2024
Derfor er den lange vinteren godt nytt for norske jordbærelskere.
Hvis du er en av dem som mener at norske...
01 mai, 2024
Forbrukerrådet har sett på innholdet i åtte yoghurter til spedbarn. Mye frukt og sukkerarter, og til...
28 april, 2024
Et flertall av nordmenn velger å spise variert og avstår fra strenge dietter. Det viser en ny undersøkelse...
22 april, 2024
De siste syv årene har importen av feta- og salatost økt med 30 prosent. Med unntak av noen få lokale...
09 april, 2024
På få år har salget av brokkolini økt med over 1500 prosent! – Brokkolini har på rekordtid gått fra å...
03 april, 2024
4. april er den internasjonale gulrotdagen. Gulrot er den grønnsaken vi både produserer mest av i Norge...
23 mars, 2024
I Norge importerer vi appelsiner hele året, og ifølge OFGs Frukt- og grøntstatistikk 2023 importerte...