Spente elever under middagen på NM Ungdomsbedrift.

Melsom representert i NM for unge entreprenører

Over 13.000 elever har i år etablert til sammen 2.500 ungdomsbedrifter, og gjennom regionale finaler er de 67 beste kvalifisert til å konkurrere under NM Ungdomsbedrift på Nova Spektrum i Lillestrøm 7. mai. Dette nasjonale arrangementet, organisert av Ungt Entreprenørskap Norge, byr på et mangfold av innovative løsninger og kreative produkter presentert av ungdommer fra hele landet.

Fra gjenbruk og gummigranulatløsning til sosialt entreprenørskap, bærekraftige konstruksjonselementer og viktige teknologiske innovasjoner. Årets ungdomsbedriftene dekker et bredt spekter av industrier og initiativer. Arrangementet vil bestå av standpresentasjoner, pitchekonkurranser, og juryintervjuer, hvor ungdommene får muligheten til å imponere jurymedlemmer bestående av ledere fra arbeidsliv og politikk.

-Årets NM for ungdomsbedrifter viser en utrolig skaperkraft blant norske ungdommer. Vi ser frem til å utforske og feire deres kreative ideer og innovative løsninger, som ikke bare representerer neste generasjons entreprenører, men også fremtidige ledere og arbeidstakere, uttaler Grete Ingeborg Nykkelmo, administrerende direktør i Ungt Entreprenørskap Norge.

Det blir totalt delt ut 15 priser under årets NM, og vinneren av den gjeveste prisen, «Norges Beste Ungdomsbedrift», vil få æren av å representere Norge i den europeiske finalen Gen-E, som avholdes i Catania, Italia 2-5 juli.

Melsoms bidrag

EasyCover UB, Melsom videregående skole

EasyCover UB utvikler en ny type pallehette for 1000L vedsekk. De skal gjøre hverdagen til vedprodusenter enklere ved å tilby et mer bærekraftig og slitesterkt produkt. EasyCover UB går på Naturbruk.

Les mer: https://www.ue.no/vestfoldogte…

Abonnèr i dag

Du får rett til å publisere egne saker (moderert), tilgang til “+” saker og etterhvert få tilgang til planlagt fordelsklubb.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *