Mat

Stram økonomi; Spis grønt og billig
Økte kostnader gjør at mange må gjøre justeringer i både levevaner og handlekurven, men ikke la det gå...
Færre mandelpoteter enn normalt
BAMA er ferdig med lagertellingen for norsk potet. Tallene viser at frukt- og grøntselskapet har 28 prosent...
Høsten - høysesong for å spise norske råvarer
Høsten er høysesong for norske råvarer. Rotgrønnsakene høstes, lammet kommer ned fra fjellet og hagene...
Utekos med reinskav på primus
Du trenger ikke gå langt for å oppleve at maten smaker ekstra godt ute. Med reinskav og primus i sekken...
Bruk høsten til å bake grove havrebrød
Det har vært krevende å dyrke norsk mathvete i år, men havreavlingen er nesten som normal. Havre er sunt...
Hipp hurra for Epledagen- 30 år i år!
Norske epler er søte, sprø og saftige og nå finnes de i butikker over hele landet. Hvert år feires Epledagen...
Slik holder ferske grønnsaker seg lengre
Riktig oppbevaring og emballering øker holdbarheten til frukt, bær og grønnsaker. Nofima-forskere har...
Helsemessige fordeler med Airfryer
Airfryer har blitt svært populært- fordi den tilbereder sunn mat – raskt og enkelt! Grønnsaker...
Bruk maks fem minutter på å smøre matpakken med disse tipsene
Enkle og sunne matpakker trenger ikke ta mye tid på morgenen. Bruk maks fem minutter. Vi gir deg tipsene...
Dette bør du ikke putte i matpakken
Skolestart står for døren og tusenvis av matpakker skal snart lages hver dag. Men hva skal man putte...
Rekordår for norsk frukt
Den norske fruktsesongen er i gang for fullt, og det ser ut til å bli den beste vi har hatt på flere...
Mer sjømat med gode oppskrifter
Kan flere og bedre oppskrifter være en nøkkel til å få flere unge voksne i Norge til å spise mer fisk...
10 gode kaker til konfirmasjon
Det er høytid for konfirmasjon. Her er gode råd til deg som skal forberede kakebordet og oppskrifter...
Påskegodt med god samvittighet
Kryssord, reiserebus på radioen, ludo & sjakk, stabel med bøker, appelsiner i lange baner, solkrem,...
Hvordan står det til med nordmenns brødvaner?
Tallene er tydelige: Nordmenn spiser brød og typiske brødmåltider er frokost, lunsj og kvelds. 8 av 10...
Prøv en utradisjonell vaffel på vaffeldagen
Lørdag 25. mars er den internasjonale vaffeldagen. Dette er en god anledning til å prøve en ny type vaffel,...
1 2