Fra venstre Salgssjef Sven-Erik Kristiansen hos Canon, Kontorleder Denise Kirsten Antonsen og Administrativ assistent Marianne Beck Pedersen hos Tenden Advokatfirma er enige om å samarbeide i fem nye år.

Canon gjør ny avtale med Tenden Advokatfirma

Canon AS og Tenden Advokatfirma ANS er blitt enige om en ny avtale til en verdi på rundt 700 000 kroner over fem år. Avtalen innebærer maskinpark, digitaliseringsløsninger og service fra Canon.

Canon og Tenden Advokatfirma har samarbeidet gjennom fem år. Nå gjør partene en ny avtale på fem år.

– Vi er godt fornøyde med valget av Canon, sier Denise Kirsten Antonsen, kontorleder hos Tenden Advokatfirma ANS. -Vi ser at Canon er sterke på digitalisering av arbeidsflyter og har god integrasjon med andre systemer, der særlig Microsoft 365 er viktige for oss. Canon leverte godt til oss også i foregående periode, og i oppstarten av den nye femårsperioden ser vi at det gode samarbeidet fortsetter, sier Antonsen.

Anbudsprosessen var grundig og omfattende og det var hard konkurranse.

– Valget av Canon var basert på en totalvurdering, som inkluderer både på pris, kvalitet, en robust og sikker printerløsning, og ikke minst fremtidsrettede løsninger for digitalisering og skanning, sier Denise Kirsten Antonsen. -I tillegg la vi vekt på service, support og responstid, fleksibilitet ift. opp- og nedskalering i perioden, kommunikasjon og ryddighet i prosessen.

I Canon er de godt fornøyde med å fortsette samarbeidet.

– Vi er stolte over å ha fått fornyet tillitt, sier Salgssjef Sven-Erik Kristiansen hos Canon. -Vi gleder oss til å få være med på Tendens digitaliseringsreise. De er en fremoverlent og fremtidsrettet gjeng med klare tanker om hvor de vil. Sammen skal vi finne gode løsninger for å komme dit. Samarbeidet fungerer utmerket og vi gleder oss til fortsettelsen i årene som kommer, avslutter Kristiansen.

Om Tenden Advokatfirma

Tenden Advokatfirma er et fullservice forretningsadvokatfirma, med 38 advokater og totalt 50 ansatte. De har kontorer i Sandefjord, Tønsberg og Oslo. Deres ambisjon er å være et nasjonalt anerkjent advokatfirma, med utgangspunkt i Vestfold. Tenden Advokatfirma har klienter over hele landet, og betjener både næringsliv, privatpersoner og offentlig sektor. Det er det nest største advokatfirmaet utenfor Oslo og i år runder de 100 millioner i omsetning.

Abonnèr i dag

Du får rett til å publisere egne saker (moderert), tilgang til “+” saker og etterhvert få tilgang til planlagt fordelsklubb.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *